Veneet ja venemoottorit sekä kausisäilytys


veneVALTUUTETTU VENEHUOLTO

Fennomotors on tehtaan valtuuttama merkkihuolto Yamaha, Suzuki, Honda, Evinrude ja Johnson -perämoottoreille, Sea-Doo- ja Yamaha -vesijeteille sekä Volvo Penta ja Yanmar -sisäperämoottoreille.

A2016_6599 (2)

ENNAKOITU MERKKIHUOLTO VOI PELASTAA VENEILYKAUTESI

On ehdottoman tärkeää, että veneesi moottori, vetolaite ja muu tekniikka huolletaan huolto-ohjelman mukaisesti, mieluiten ennen ajokauden alkua.

Vain ammattilaisen oikeaoppisesti suorittama kausihuolto varmistaa, että veneesi on iskussa silloin kun pitääkin; vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja voit keskittyä vain harrastamiseen.

Tarjoamme moottoriveneille myös kausisäilytys- ja satamapalvelut, eli tulemme tarvittaessa huoltamaan veneesi paikan päälle.

A2015_0110 (1)

VAURIOKORJAAMO

Kolahtiko kiville? Tömähtikö santaan? Ikävien yllätysten kohdatessa Fennomotors on ripeä ja luotettava vauriokorjaamo alumiini -ja lasikuituveneille sekä kaikentyyppisille vetolaitteille. Olemme erikoistuneet vetolaitekorjauksiin: Vaihteistokorjaukset, peräkoteloiden vaihdot ja niiden korjaukset alumiinihitsaamalla sekä uppovesirasituksen kestävät pintakäsittelytyöt hoidamme ripeästi omalla erikoisverstaalla lähes 20v kokemuksella. Suoritamme vakuutusyhtiön työt ja tarkastukset ripeästi. Hoidamme veneesi nopeasti ajokuntoon, vahingon sattuessa soita heti: 0400 279 925.

Krossholmen Boatlift

Varmista veneellesi seuraava säilytyskausi valtuutetun venehotellissa

  • Täyshoidolla
  • Puolihoidolla
  • Pelkkä petipaikka

VENEIDEN TALVISÄILYTYS JA TEKALOINTI LÄMPIMÄSSÄ TAI KYLMÄSSÄ

Kuinka veneesi vietti viime talven? Arveletko, että sillä oli hyvä olla? Vaikka veneilyn ajokausi on pikkuhiljaa vasta alkamassa, olisiko aika varmistaa jo nyt talvisäilytyspaikka seuraavalle säilytyskaudelle? Nyt tarjolla lämmintä ja kylmää säilytystilaa ennakkovaraajan ehdoin kaikenkokoisille moottori- ja purjeveneille sekä valtuutetun huoltopisteen kaikenkattavat palvelut.

Kaikki yhdellä sopimuksella ja yhdeltä luukulta, vaivattomasti.

Kysy tarjous joka lämmittää koko talven!

Puh. 0400 279 925 tai info(ät)fennomotors.com

YLLÄPITOKULUT SOPIVIIN KUUKAUSIERIIN?

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia vaivattomasta veneilystä niin, että kaikki veneen ylläpitoon liittyvät ja yllättävätkin kustannukset jaetaan tasaisesti kiinteisiin kuukausieriin. Tämä mahdollistaa sen, että kauden alkuun ja loppuun ajoittuvat toimenpiteet voidaan tehdä juuri oikeaan aikaan ilman huolta kustannuspiikistä. Näin voit varmistaa turvallisen ajokauden ja veneesi arvon säilymisen parhaalla mahdollisella tavalla.


penta_uusi_veneilykausi

 

 

 

KAUSISÄILYTYS • HUOLTO • KORJAUKSET • VARUSTELUT • VARAOSAT • MOOTTORIMYYNTI

SOITA HETI: 0400 279 925

vene_logot