Palvelut


yamaha 250x160can-am 250x160husqvarna 250x160lynx 250x160spyder 250x160seadoo 250x160

Fennomotors oy on Oulussa ja Kempeleessä toimiva valtuutettu pienkonehuolto. Huolto- ja korjauspalvelumme hoitaa kokemuksen tuomalla ammattitaidolla moottorikelkat (Lynx, Ski-doo), mönkijät (Can-Am), perämoottorit (Yamaha, Evinrude, Johnson), vesiskootterit (Sea-Doo), skootterit ja roadsterit (Peugeot ja Can-Am Spyder) sekä puutarhakoneet koko laajuudeltaan (Partner, Dolmar, Husqvarna, Briggs&Stratton).

Haluamme tarjota edustamiemme vapaa-ajankoneiden käyttäjille vaivatonta ja turvallista omistamista ottamalla kokonaisvastuun laitteen huollosta ja mahdollisista korjauksista koko sen elinkaaren ajalta, alkaen jo kasauksesta, luovutushuollosta ja varustelusta.

Laitteiden luovutuksen jälkeen tarjoamme asiakkaalle lyhyesti ja ytimekkäästi ”huoltovapautta”: omistaja voi halutessaan keskittyä vain harrastamiseen ja jättää joskus työläältäkin maistuvat laitteen omistamisen varjopuolet erikoistuneiden asentajiemme hoidettavaksi. Me räätälöimme palvelun aina asiakkaan tarpeen mukaan. Noutopalvelu ja vaikkapa kuljettajakohtaiset ajotavat huomiova iskunvaimentimien shimmitys ja säätö kelkkoihin tuo harrastamiseen ulottuvuuden, johon vain ammattikuskit ovat tottuneet: mekaanikko pitää laitteet iskussa ja kuski vain nauttii kurvailusta.

Kokonaisvaltaisen palvelun ansiosta onkin hyvin luontevaa luottaa kelkan, mönkijän tai jonkin muun pärinälaitteen huolto- ja korjausasiat ammattitaitoisen ”klinikkamme” hoidettavaksi.